Transact Pro piedalīsies izstādē FinTech Connect Live, kas norisināsies no 6. līdz 7. decembrim Londonā

07 nov. 2017

FinTech Connect Live ir Lielbritānijas lielākais fintech pasākums, kurā satiekas vairāk kā 3000 izstādes apmeklētāju, 200 izstādes dalībnieku un partneru. 

Pasākumā vienlaicīgi norisināsies: 4 stratēģiskas konferences sesijas, kurās tiks apspriesti iedvesmojoši piemēri no visas pasaules; tehnoloģiju iepircēju zālē tiks rādītas 50 produktu demonstrācijas; 12 izglītojošos semināros tiks praktiski risināti izaicinājumi, kas rodas straujas izaugsmes rezultātā; divu dienu apmācības start-up uzņēmumu vadītājiem. Fintech Connect Live ir pasākums, kas jāapmeklē visiem fintech eko-sistēmas dalībniekiem.

Fintech Connect Live nodrošina platformu viesiem, kas piedalās, lai sadarbotos, izceltos, veidotu kontaktus, iepirktu risinājumu, veidotu sadarbības ar jauniem, esošiem vai topošajiem fintech uzņēmumiem.  

Specializētos semināros, kas domāti biznesa līderiem tiks apspriestas case study formāta pieredzes apmaiņas, kas attēlos veiksmīgus modeļus standarta šķēršļu pārvarēšanā jaunas uzņēmējdarbības sākuma un attīstības posmos. Piemēram, komandas ar augstām darba spējām izveidošana, paātrināts attīstības process saskaņā ar normatīvajiem aktiem, "soli pa solim" pamācība sadarbībā ar bankām un citi piemēri, kas var palīdzēt risināt uzņēmuma izvirzītos mērķus.

Transact Pro izstādē piedalīsies ar stendu. Ja jūs meklējat ilgtermiņa sadarbības partneri un jums ir nepieciešama droša maksājumu sistēmas infrastruktūra finanšu instrumentu attīstībai, apmeklējiet mūs stendā Nr. C17 un jautājiet papildus informāciju mūsu ekspertiem, lai uzzinātu vairāk par pakalpojumiem, risinājumiem un sadarbības iespējām.

Plašāka informācija par pasākumu pieejama FinTech Connect Live oficiālajā mājas lapā: http://www.fintechconnectlive.com/